طرز تهیه حلوای پوست پرتقال
چهارشنبه 20 دی 1396

به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا, حلوای پوست پرتقال مقوی قلب، معده و کبد است, در کاهش نفخ و تقویت بدن بسیار موثر است همچنین یک میان وعده خوشمزه است.

طرز تهیه حلوای پوست پرتقال

پوست پرتقال تازه یا خشک کرده را برداشته، لایه نارنجی رویین آن را جدا کرده و تلخی آن را با جوشاندن مکرر در آب می‌گیریم, سپس له کرده و با آب و قدری گلاب می‌پزیم به حدی که آب آن کاملا جذب شود، خلال مغز پسته و بادام را با آرد گندم در ظرفی تفت داده و به سرعت هم می‌زنیم که مغز‌ها نسوزد.

سپس آرد گندم تفت‌داده را به ترکیب پوست پرتقال و گلاب اضافه شود, قند سفید یا عسل را با آب و قدری گلاب و زعفران اضافه کرده، می‌جوشانیم تا به قوام آید, اگر بخواهیم حلوای پوست پرتقال چاشنی‌دار شود، می‌توان در آخر طبخ مقداری آب پرتقال یا لیمو به آن اضافه کرده  تا رطوبت آن جذب شود همچنین برای مقوی‌تر شدن این مربا، اگر مقداری "جوزبوآ "و دانه هل ساییده اضافه شود، طعم و بوی بهتری می‌یابد.

انتهای پیام/